Читај ми

Министар Мали обилази породичну компанију VISARIS DOO, која учествује у програму „Моја прва плата“

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали и председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж обићи ће у четвртак 24. септембра 2020. године, у 9.30 часова компанију VISARIS DOO у Земуну, на адреси Батајнички друм 10 део, поводом програма „Моја прва плата“.

Породична компанија VISARIS DOO одлучила је да подржи пројекат Владе Републике Србије и на тај начин обезбеди појачање свог тима.

Захваљујући програму „Моја прва плата“ 10.000 младих са средњим и високим образовањем, до навршених 30 година живота, добиће прилику да стекне прво радно искуство. Држава је обезбедила месечну новчану надокнаду, у зависности од образовања, у укупном износу од 20.000, односно 24.000 динара. Пријављивање послодаваца за учешће у програму „Моја прва плата траје до петка 25. септембра 2020. године, а пријављивање кандидата биће омогућено на порталу www.mojaprvaplata.gov.rs, у периоду од 01. до 15. октобра 2020. године.

Молимо заинтересоване представнике медија да се акредитују до четвртка 24. септембра, do 8 часова, на адресу Прес службе Министарства финансија – press@mfin.gov.rs.

Сличне теме

Најава догађаја

Најава догађаја

Најава догађаја