Ministarstvo finansija - Vlada republike Srbije
Napredna pretraga akcija


Vesti
Verzija za štampu
Edukacije poreskih obveznika o Zakonu o porezu na dodatu vrednost
03.08.2004.

Privredna komora Srbije saopštila je da će u saradnji sa Poreskom upravom Srbije organizovati besplatnu edukaciju poreskih obveznika o Zakonu o porezu na dodatu vrednost (PDV), koji će početi da se primenjuje 1. januara 2005. godine.
Prva faza edukacije, sa ciljem upoznavanja poreskih obveznika o načinu primene PDV-a, biće održana od 24. avgusta do 15. septembra, a teme su osnovni instituti poreza na dodatu vrednost i evidentiranje poreskih obveznika.

Prema rasporedu, 24. avgusta predavanja će biti održana u Kragujevcu za područja regionalnih privrednih komora Kragujevac, Kraljevo i Kruševac, 26. avgusta u Novom Sadu za Regionalnu privrednu komoru Novi Sad, Zrenjanin i Sremsku Mitrovicu i 31. avgusta u RPK Valjevo.

Predavanja će 2. septembra biti održana u Privrednoj komori Srbije u Beogradu za područja komora Beograda, Pančeva i Požarevca, 8. septembra u Nišu za područje RPK Niš, Leskovac i Zaječar, 10. septembra u RPK Užice, a 15. septembra u Subotici za područje RPK Subotica, Sombor i Kikinda.

Predavači će biti eksperti u ovoj oblasti iz Poreske uprave Srbije i Privredne komore Srbije.
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Ministarstvo finansija Republike Srbije
Kneza Miloša 20, 11000 Beograd