Министарство финансија - Влада републике Србије
Напредна претрага akcija


Најаве догађаја
Верзија за штампу
Најава догађаја
16.05.2019.

Министарство финансија Републике Србије - Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније и тим пројекта „Подршка Комисији за контролу државне помоћи“ у петак, 17. маја, организују уводну конференцију о пројекту „Подршка Комисији за контролу државне помоћи“ у ресторану „Аероклуб“ у Београду, у улици Узун Миркова 4/II, са почетком у 10 часова.

На конференцији ће говорити државни секретар Министарства финансија Републике Србије Јелена Танасковић, представници Делегације Европске уније у Србији, председник Комисије за контролу државне помоћи у Републици Србији Владимир Антонијевић, заменица председника Савета за заштиту конкуренције Републике Литваније и вођа пројектног тима Радмила Михић.

Пројекат је започет у фебруару 2019. године и трајаће до фебруара 2021. године, а финансира га Европска унија из претприступних фондова (ИПА 2014), са укупним буџетом од 999.000 евра.

Општи циљ пројекта је пружање даље подршке напретку Србије у процесу приступања Европској унији, посебно у делу који се односи на Преговарачко поглавље 8 – Политика конкуренције, тако што ће осигурати напредак у даљем развоју и примени система правила и процедура у области државне помоћи.

bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Министарство финансија Републике Србије
Кнеза Милоша 20, 11000 Београд