Министарство финансија - Влада републике Србије
Напредна претрага akcija


Најаве догађаја
Претрага go

18.04.2016.
Најавa догађаја
Министарство финансија Републике Србије и Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) позивају сва заинтересована лица на Конференцију за развој тржишта проблематичних кредита која ће бити одржана у Београду у петак, 22. априла 2016. године у просторијама Народне банке Србије (Немањина 17), са циљем јавног представљања и консултација о Студији тржишта проблематичних кредита – “Анализа постојећих препрека за продају проблематичних кредита у Србији” – која је припремљена од стране ЕБРД, заједно са КПМГ и адвокатском канцеларијом Schoenherr.

10.11.2015.
Најава догађаја
Пoвoдoм треће рeвизиje трoгoдишњeг аранжмана из предострожности са MMФ-ом, данас, 10. новембра, биће одржана конференција за новинаре са почетком у 15 сати у згради Владе Србије, Немањина 11.

На конференцији ће учествовати шеф мисије Међународног монетарног фонда Џејмс Руф (James Roaf), стални представник Међународног монетарног фонда у Београду Дехенг Ким (Daehaeng Kim), министар финансија Душан Вујовић и гувернер Народне банке Србије Јоргованка Табаковић.
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Министарство финансија Републике Србије
Кнеза Милоша 20, 11000 Београд