Министарство финансија - Влада републике Србије
Напредна претрага akcija

Почетна > Прописи > Подзаконски акти > Правилник о садржини и начину евидентирања промета издавањем фискалног рачуна, начину отклањања грешке у евидентирању промета преко фискалне касе и о садржини и вођењу књиге дневних извештаја („Службени гласник РС“, бр. 140 од 31. децембра 2004. год.)

Правилник о садржини и начину евидентирања промета издавањем фискалног рачуна, начину отклањања грешке у евидентирању промета преко фискалне касе и о садржини и вођењу књиге дневних извештаја („Службени гласник РС“, бр. 140 од 31. децембра 2004. год.)
Верзија за штампу Пошаљи пријатељу
На основу члана 32. став 1. Закона о фискалним касама („Службени гласник РС", број 135/04),
Министар финансија доноси

ПРАВИЛНИК
о садржини и начину евидентирања промета издавањем фискалног рачуна, начину отклањања грешке у евидентирању промета преко фискалне касе и о садржини и вођењу књиге дневних извештаја
„Службени гласник РС“, број 140 од 31. децембра 2004.

Члан 1.

Овим правилником уређује се садржина фискалног рачуна и начин евидентирања промета издавањем фискалног рачуна из члана 12. став 8. Закона о фискалним касама („Службени гласник РС", број 135/04 - у даљем тексту: Закон), начин отклањања грешке у евидентирању промета преко фискалне касе из члана 19. Закона и садржина и вођење књиге дневних извештаја из члана 20. став 1. Закона.

Правилник о садржини и начину евидентирања промета издавањем фискалног рачуна, начину отклањања грешке у евидентирању промета преко фискалне касе и о садржини и вођењу књиге дневних извештаја („Службени гласник РС“, бр. 140 од  31. децембра 2004. год.)

bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Министарство финансија Републике Србије
Кнеза Милоша 20, 11000 Београд