Ministarstvo finansija - Vlada republike Srbije
Napredna pretraga akcija

Početna > Dokumenti > Javni pozivi > Poziv za dostavljanje Izjave o zainteresovanosti (konsultantske usluge – izbor firmi) - Konsultant za obuke u primeni i korišćenju MSFI, MSFI za MSP i MSR; organizacija događaja i aktivnosti u cilju povećanja razumevanja i korišćenja finansijskog izveštavanja – do 15.1.2018. god.

Poziv za dostavljanje Izjave o zainteresovanosti (konsultantske usluge – izbor firmi) - Konsultant za obuke u primeni i korišćenju MSFI, MSFI za MSP i MSR; organizacija događaja i aktivnosti u cilju povećanja razumevanja i korišćenja finansijskog izveštavanja – do 15.1.2018. god.
Verzija za štampu Pošalji prijatelju
POZIV ZA DOSTAVLjANjE IZJAVA O ZAINTERESOVANOSTI
(KONSULTANTSKE USLUGE – IZBOR FIRMI)

REPUBLIKA SRBIJA
PROJEKAT TEHNIČKE POMOĆI REPUBLICI SRBIJI
U REFORMI KORPORATIVNOG FINANSIJSKOG IZVEŠTAVANjA
GRANT BR. TFOA2080, P154862
 
Naziv zadatka: Konsultant za obuke u primeni i korišćenju MSFI, MSFI za MSP i MSR;  organizacija događaja i aktivnosti u cilju povećanja razumevanja i korišćenja finansijskog izveštavanja

Veza (prema Planu nabavke): RCFR/1/1.1/2016

Republici Srbiji obezbeđena su sredstva od strane Međunarodne banke za obnovu i razvoj/Međunarodnog udruženja za razvoj (u daljem tekstu: „Svetska banka“), u svojstvu administratora sredstava donacije obezbeđene u okviru Programa za reformu računovodstva i institucionalno jačanje (REPARIS) (TF071151), u svrhu finansiranja Projekta Tehničke pomoći Republici Srbiji u reformi korporativnog finansijskog izveštavanja, i deo sredstava biće upotrebljen za potrebe nabavke konsultantskih usluga.

Poziv za dostavljanje Izjave o zainteresovanosti (konsultantske usluge – izbor firmi) -  Konsultant za obuke u primeni i korišćenju MSFI, MSFI za MSP i MSR;  organizacija događaja i aktivnosti u cilju povećanja razumevanja i korišćenja finansijskog izveštavanja – do 15.1.2018. god.


bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Ministarstvo finansija Republike Srbije
Kneza Miloša 20, 11000 Beograd