Ministarstvo finansija - Vlada republike Srbije
Napredna pretraga akcija

Početna > Dokumenti > Javni pozivi > Zahtev za izražavanje interesovanja (konsultantske usluge – individualna selekcija) - Projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja - Stručnjak za finansijsko upravljanje u CFJ, zaključno sa 31. 3. 2017. godine

Zahtev za izražavanje interesovanja (konsultantske usluge – individualna selekcija) - Projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja - Stručnjak za finansijsko upravljanje u CFJ, zaključno sa 31. 3. 2017. godine
Verzija za štampu Pošalji prijatelju
SRBIJA
PROJEKAT INKLUZIVNOG PREDŠKOLSKOG VASPITAnjA I OBRAZOVAnjA
MATIČNI BROJ PROJEKTA P157117

Stručnjak za finansijsko upravljanje u CFJ

Republika Srbija je podnela zahtev za finansiranje Svetske banke u okviru Projekta inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja i namerava da izdvoji deo sredstava za konsultantske usluge.

Konsultantske usluge (“Usluge”) uključuju stručnjaka za finansijsko upravljanje u Centralnoj fiducijarnoj jedinici u Ministarstvu finansija.

Ministarstvo finansija poziva sve zainteresovane individualne konsultante (“Konsultant”) da iskažu svoje interesovanje za pružanje Usluga. Zainteresovani konsultanti treba da dostave informacije koje potvrđuju da oni imaju potrebne kvalifikacije i relevantno iskustvo za obavljanje Usluga. Kriterijumi za uži izbor su:

(a)    najmanje 5 godina praktičnog iskustva u računovodstvu i finansijama – 40 poena
(b)    iskustvo sa procedurama Svetske banke u oblasti finansijskog upravljanja – 30 poena
(c)    univerzitetska diploma iz oblasti ekonomije, finansija ili računovodstva i poznavanje engleskog i srpskog jezika – 30 poena.

Zainteresovani Konsultanti treba da obrate pažnju na stav 1.9 Smernica Svetske banke: Izbor i angažovanje konsultanata od strane zajmoprimaca Svetske banke u okviru zajmova IBRD i kredita i donacija IDA” iz januara 2011. god (izmenjene u julu 2014. god) (Smernice za konsultante). 

Konsultant će biti odabran u skladu sa metodom izbora Individualnog konsultanta (IC) definisanom u Smernicama za konsultante.

Dodatne informacije možete dobiti na dole navedenom broju telefona radnim danima od 7:30 do 15:30.

Izražavanje interesovanja mora biti dostavljeno u pisanoj formi na dole navedenu adresu (lično ili poštom ili elektronskom poštom) do 31. marta 2017.

Ministarstvo finansija
Za: Dragana Uzelac
Kneza Miloša 20,
11000 Beograd, Srbija
Tel: 381 11 3642 626
E-mail: dragana.uzelac@mfin.gov.rs

Zahtev za izražavanje interesovanja (konsultantske usluge – individualna selekcija) - Projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja -  Stručnjak za finansijsko upravljanje u CFJ, zaključno sa 31. 3. 2017. godine

bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Ministarstvo finansija Republike Srbije
Kneza Miloša 20, 11000 Beograd